header-graphic

Φασούλα ντροπή σου!

Αξιολόγηση χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

fasooylasΤάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για τις «απίστευτες δηλώσεις» του Παναγιώτη Φασούλα αλλά και για τους... καμένους που δεν έχουν χρώμα και ομάδα.

Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου διαβάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα , για τη μη διεξαγωγή του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ επειδή δέχτηκε δολοφονική επίθεση το πούλμαν του Παναθηναϊκού στην παραλιακή από πέντε καμένα -κεφάλια και τραυματίστηκαν ο Περπέρογλου και ο Σμιθ. Και οι δύο παίκτες σύμφωνα με μαρτυρίες συμπαικτών τους γλίτωσαν από θαύμα(!) ειδικά ο Σμιθ. Θα περίμενα από τον πρώην δήμαρχο Πειραιά και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ(από το 2000-2006) και κυρίως πρώην αθλητή να βγει και πει ότι σωστά δεν έγινε το παιχνίδι, αφού υπήρχε τραυματισμός παικτών και να μιλήσει για την βία που τελειωμό δεν έχει σε αυτή την π...... την χώρα! Αντί για αυτό διαβάστε τι δήλωσε ο Φασούλας:

«Πως και πως περίμενε τόσος κόσμος να δει αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο αυτοί που πήγαν στο γήπεδο αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που θα το έβλεπαν από την τηλεόραση.Ένα πράγμα μας έχει μείνει στην Ελλάδα: τέτοια μεγάλα ματς. Και κάνει κέφια η πολιτεία σε τρεις μαλάκες που πέταξαν τις πέτρες! Το βρίσκω και πολιτικά και αθλητικά άκυρο αυτό που έγινε με την αναβολή. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που αποφασίζουν έτσι εύκολα να μην γίνει ο αγώνας!Και ποιος θα την πληρώσει; Μόνο το ελληνικό μπάσκετ και ο κόσμος. Όχι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την ελλιπή φύλαξη της αποστολής. Και δεν καταλαβαίνω τι αποσοβήσανε; Να πω ότι το ματς θα γινόταν στην έδρα του Παναθηναϊκού όπου ο κόσμος του μπορεί να ήταν τσαντισμένος από το επεισόδιο, να πω εντάξει. Όμως το ματς ήταν να γίνει στο ΣΕΦ, τι πρόβλημα θα είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Θα γινόταν μια χαρά το ματς και θα λειτουργούσε κατευναστικά. Θα βάζουν λέει τώρα μαθητές στις εξέδρες και θα αποκλείσουν όλο τον υπόλοιπο κόσμο.... Τι είναι αυτά, τι κάνουν ρε π...τη, τρελοί είναι;».

Ας πάει να ρωτήσει ο Φασούλας τον Περπέρογλου και τον Σμιθ, αλλά και τους άλλους σοκαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού , αν μπορούσαν να παίξουν μετά από αυτό που έγινε. Ας ρωτήσει ο Φασούλας τον παίκτη του Ολυμπιακού Μάτζαρη, γιατί δήλωσε «δεν ξέρω αν έχει νόημα να γίνουν τα παιχνίδια μετά από αυτό που συνέβη». Ελεος πια. Και ντροπή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που τόλμησε και είπε «τι πρόβλημα θα είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού αν γινόταν το ματς στο ΣΕΦ».

Ναι βέβαια τι πρόβλημα να είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού που έγινε δολοφονική επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και δύο παίκτες πήγαν στο νοσοκομείο; Και στο τέλος λέει ο Φασούλας «τρελοί είναι;» κατηγορώντας αυτούς που ανέβαλαν το παιχνίδι. Δυστυχώς Παναγιώτη δεν είναι τρελοί αυτοί που ανέβαλαν αυτό το παιχνίδι, μάλλον .....τρελοί είναι αυτοί, που σε ψήφιζαν τόσα χρόνια. Εκτός και αν είχαν καμένα μυαλά σαν και αυτούς, που πέταξαν τις πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού προχθές , όπως έκαναν και το 2002.

Και επειδή κάποιοι από αυτούς θα αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα από κάτω εγώ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ όλους τους καμένους όλων των ομάδων. Και αυτούς που έκαναν αυτές τις επιθέσεις στο πούλμαν του Παναθηναϊκού , η που πέταγαν φωτοβολίδες στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε προηγούμενους τελικούς, αλλά και τους καμένους που με αεροβόλα σημάδευαν τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν μερικά χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Οι καμένοι χρώματα δεν έχουν. Για μένα είναι καμένοι και επικίνδυνοι σε όλα τα αθλήματα. Το ίδιο επικίνδυνοι είναι, όμως , και οι επώνυμοι στυλ Φασούλα με ανάλογες δηλώσεις, για να χαιδέψουν αυτιά καμένων με στόχο την ψήφο τους. Τα ίδια θα έλεγα η, θα έγραφα αν τα έλεγε σε ανάλογη επίθεση από την άλλη πλευρά παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού. Παναγιώτη Φασούλα μία μόνο κουβέντα . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Πηγή: Gazzetta.gr

System Plugin - Ultimate Social Elements (JSDK) is disabled! Please enable and/or install it!

Νέα - Αθλητικά